Page 62 of 62 FirstFirst ... 12 52 60 61 62
Results 611 to 620 of 620

Thread: CanAdv -- check whether you can adventure at a given location

  1. #611
    Senior Member Theraze's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8,752

    Default

    I'm [literally] about 11 months behind on email and tracking on mafia, but I'll see if I can get CanAdv to note the missing areas based on CanGo. Soon. Ish.

  2. #612
    Senior Member Theraze's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8,752

    Default

    There. CanAdv should be in sync with cango now. Thanks zarqon for all of the improvements in ordering and logic.

  3. #613
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,750

    Default

    Thanks Theraze! Glad to see you post again. After Bale stopped posting I'm getting nervous for all the other relative old-timers.

    Did a quick diff and looks like the only real difference is still that guild unlock setting. I think I could be willing to compromise on this issue in order to merge our fork. Aside from my philosophical objection that adventuring should be outside the scope of this script, I do suggest though that you make the adventuring part sensitive to prep. It could be an unpleasant surprise if someone ran a relay script which imports CanAdv (such as Factroid! for instance) only to tab over to the CLI and see the script had started adventuring to unlock the guild! Just have to pass the prep parameter along to checkguild(). If you did this I could see fit to finally merge the tines of our fork. In my current daydream you also make the setting a hardcoded boolean instead... but like I said I'm willing to compromise for the sake of centrality. Whaddya say?


    EDIT: What?? I was under the impression I couldn't commit changes to this project, but I suddenly saw it listed in my projects on SourceForge so on a lark I just tried and succeeded in committing a revision. I made adventuring contingent on prep as mentioned above, and also raised the default verbosity so my scripts that use this repeatedly won't spam my CLI. If this is overstepping my bounds in some way, you can revert the changes but I think that makes both our lives a bit easier going forward, yes?
    Last edited by zarqon; 12-05-2018 at 11:36 AM.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  4. #614
    Senior Member Theraze's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8,752

    Default

    Nope, that's good. I gave you and Bale and some others commit access WAY back in the day, but SourceForge was being a jerk about allowing people to do things without giving full access to everything. Glad they finally got that sorted out and semi-granular permissions are possible.

  5. #615
    Senior Member soolar's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    116

    Default

    CanAdv seems to think you can adventure at the Wartime Hippy Camp (and presumably wartime frat house) when you actually cannot. Which... well, it used to be right, because KoL was bugged, but that's fixed now, so CanAdv probably needs to be fixed too?

  6. #616
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,750

    Default

    I guess you mean before the war starts? I only have postwar characters at the moment and they show the wartime locations as being correctly unavailable.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  7. #617
    Senior Member soolar's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    116

    Default

    It's either because the war isn't started or because the island isn't accessible. Both are the case in the situation I'm running in to it.

  8. #618
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,750

    Default

    Ok, I believe this should be fixed with today's update. Also took advantage of mafia's shiny new handling_choice() to help you get clear of your guild if you get stuck in that choiceadv after turning in your meatcar.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  9. #619
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    461

    Default

    Kingdom of exploathing, it thinks the oasis is available even when it is not
    Last edited by taltamir; 04-03-2020 at 06:07 AM.

  10. #620
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,750

    Default

    It's currently just checking that the questL11Desert property is started. When is it correctly available in Exploathing?
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-08-2015, 11:53 PM
  2. 14841: Check location isn't null before getting water level.
    By RSS Bot in forum Latest SVN Changes
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2014, 08:51 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-19-2012, 04:23 AM
  4. Ash function to check location exists?
    By Glazius in forum Community Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2010, 08:13 PM
  5. CanAdv can I adventure here?
    By Charles Haynes in forum Informational Scripts
    Replies: 7
    Last Post: 11-21-2009, 11:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •