Results 1 to 6 of 6

Thread: Meat from store doesn't show up

  1. #1

    Default Meat from store doesn't show up

    When something from my store is sold, the "Meat Gained:" of "Session Results" in "Overview" tab does not go up. I log in with mafia, run my farm script and then sit in chat all day. It would be nice if my meat gained would be correct when I log out before going home for the day.

  2. #2
    Developer Veracity's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Unseelie Court
    Posts
    12,185

    Default

    How do you suggest that KoLmafia discover that something has sold? You don't get an event. It would have to continually parse the store log and notice new sales as they come in.

    Aside from the fact that this is not a "Bug" by any stretch of the imagination - sales from your Store have nothing to do with your "Session Results" (the results from your "Session" - things that YOU did, rather than things that passively happen to you, like selling stuff in your store or people sending you meat or items in kmail) - I don't see any reasonable way to do what you want.

    Rejected.
    Last edited by Veracity; 03-10-2011 at 05:29 PM.
    Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu
    R'lyeh wgah-nagl fhtagn.

  3. #3

    Default

    I'm not real well versed on what events we get, I was hoping this wouldn't be too tough. Can we add an ash command or button somewhere that will parse the store log and add what it finds to the "meat gain"? That would allow us to easily keep track of how much more meat we have now than we did before we logged in while not really adding a lot of load to the server by continually requesting the log and parsing it.

    "Meat gain" taking my purchases from the mall into account was what made me think this was a bug.

  4. #4
    Developer Veracity's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Unseelie Court
    Posts
    12,185

    Default

    Your purchases from the mall are actions that YOU took - active decisions by you, rather than passive results from somebody else's actions.
    Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu
    R'lyeh wgah-nagl fhtagn.

  5. #5
    Developer
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Paris, France
    Posts
    4,510

    Default

    This can be done with an ASH script and a bit of regex. I don't think any support needs to be added in KoLMafia itself.
    Try the Nemesis Quest Script or the FamiliarFeeder interface.
    *shakes KoLMafia tech support magic 8-ball* Update mafia to the latest daily .JAR!
    NEW Dad ASCENSION STARTED 20120730
    ------------------------------
    Welcome to Parenthood, Noob

  6. #6

    Default

    the refresh link at the bottom of the character pane is the button you're looking for. if you don't have one, it should be in the top 5 relay scripts.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-15-2014, 10:42 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-12-2014, 08:42 PM
  3. Bug - Not A Bug Mr. Store coinmaster doesn't show any items available to purchase
    By wrldwzrd89 in forum Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 05-25-2013, 09:18 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-23-2011, 05:11 PM
  5. Bug - Fixed Old school Mafi<i>a kni</i>cke˝ć don't show up in the Store Manager
    By missingno in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2010, 01:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •