Results 1 to 5 of 5

Thread: Game hangs on trying to enter the Secret Government Laboratory for the first time

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    571

    Default Game hangs on trying to enter the Secret Government Laboratory for the first time

    I tried entering the Secret Government Laboratory in order to get the personal ventilation unit for further adventuring there. Upon clicking on its image in the relay browser, I got the loading symbol in the browser, but nothing happened. Logging out of mafia, and trying to enter using vanilla kol, the See What's on the Slab-adventure loaded right away. No error message or anything in mafia. Does anyone have some idea of what may have been the cause of this?

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,932

    Default

    Start debug log and see what has happened? (At the time, too late now)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    261

    Default

    Recently, I've been having similar issues with the main pane or the character pane blanking out on a new pageload. It only seems to happen a dozen times per day, and it fixes itself when I reload the frame (I don't even have to reload the page, just the frame is enough).
    I don't know if it's related, but I haven't noticed any sort of pattern to it.

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,932

    Default

    I tried to run a debug log to capture the See What's on the Slab adventure hang, but it worked perfectly for me.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    571

    Default

    I'll try it again next ascension, although that may be a while :-P Should have thought of making a debug log before posting the report :-(

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •