Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 62

Thread: Pokefam

  1. #41
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    154

    Default

    Smoke Ball breaks free runaway tracking. I've only seen this on the Stomping Boots as it's the only familiar I have which gives free runaways but the Bandersnatch may also have the same issue.

    Equip the Smoke Ball on a Stomping Boots (or possibly Frumious Bandersnatch) & use a free runaway to replicate.

  2. #42
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,881

    Default

    Are you able to grab the fight html when this happens ?

  3. #43
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,881

    Default

    In think r18683 fixes that.

  4. #44
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,881

    Default

    Anything outstanding here?

  5. #45
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,602

    Default

    It seems like mafia's combat tracking gets thrown off for non-Pokefam fights in Pocket Familiars (which is possible in the Fantasy Realm, which may be a KoL bug?). Today mafia kept appending the "Found in this fight" message from the previous fight at the bottom of my current fight against bandits, and when my fight was over, mafia kept insisting that I was currently in a fight, though multiple visits to various pages in the relay browser assured me I wasn't.

    Relatedly, how can I convince mafia I'm not in a fight anymore?

    > outfit current

    You are currently in a fight.

    > refresh all

    Loading character status...
    Refreshing session data...
    Synchronizing moon data...
    Retrieving character data...
    Updating inventory...
    Examining Meat in closet...
    Updating closet...
    Retrieving quest data...
    You are currently in a fight.
    Retrieving campground data...
    Examining Meat and pulls in storage...
    Updating storage...
    You are currently a member of Storm Knights
    Session data refreshed.
    You are currently in a fight.

    > outfit current pretty please?

    No outfit found matching: current pretty please?

  6. #46

    Default

    It seems like mafia's combat tracking gets thrown off for non-Pokefam fights in Pocket Familiars (which is possible in the Fantasy Realm, which may be a KoL bug?).
    Originally Posted by zarqon View Post
    It's a completely intended KoL feature.

  7. #47
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,602

    Default

    Can confirm that this happened again today when fighting bandits for the loot token. Mafia never detected the fight was over for any of the five fights and treated them as being all one fight. I had to restart mafia to convince it that I wasn't currently in a fight.
    Last edited by zarqon; 07-28-2018 at 08:07 AM.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  8. #48
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,881

    Default

    Try r18726 - Doesn't break fambattle.php parsing, but my pokefam character doesn't have FantasyRealm, so can't test.

  9. #49
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,881

    Default

    Are we done here ?

  10. #50
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,602

    Default

    Question: Outside of Pocket Familiars, have_familiar() returns false for Pokefam that you do, in fact, have -- they just aren't visible in the Terrarium. Might I suggest instead making have_familiar() return true and making is_unrestricted(<familiar>) return false for those cases?

    EDIT: I noticed this because I wasted some meat on hatchlings due to an informative script telling me I lacked certain Pokefam (about to ascend to another Pokefam run to test your previous fix). No big loss (I can just sell them again) but would be nice for the function to return technically correct information.
    Last edited by zarqon; 08-21-2018 at 04:41 PM.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •