Page 126 of 127 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 LastLast
Results 1,251 to 1,260 of 1263

Thread: ZLib -- Zarqon's useful function library

  1. #1251

    Default

    So interesting issue I've been having. IF a zlib variable isnt already in your data file, it doesnt get put into your data file

  2. #1252
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,574

    Default

    John, that means it's working as intended. Your script settings information is stored in two separate files now -- one for default values and one for settings that have been changed.
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  3. #1253
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    974

    Default

    There seems to be a problem with the SSL certificate in use by zachbardon.com.

    Code:
    There was a problem accessing the Map Manager.
    IOException during data post (https://zachbardon.com/mafiatools/autoupdate.php?f=recoveryScript_map_v2&act=getver): sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path validation failed: java.security.cert.CertPathValidatorException: validity check failed.
    IOException during data post (https://zachbardon.com/mafiatools/autoupdate.php?f=recoveryScript_map_v2&act=getver): sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path validation failed: java.security.cert.CertPathValidatorException: validity check failed.
    There was a problem accessing the Map Manager.
    When I went to the site in Chrome it complained about an invalid date for the certificate.

  4. #1254
    Senior Member zarqon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    3,574

    Default

    Reported, and fixed.

    Wedding preparations have me automating all my turns for the last several months like some kind of... automaton. Good thing there are all these scripts!
    Sig by JakAtk
    My scripts: Prefref Plus | Skillref Plus | One-Click Wossna | Om*****st (??) | Psychose-a-Matic | RandBot
    Combat suite: Best Between Battle | Mercenary Mood | SmartStasis | BatMan | BatMan RE
    For script authors: ASH Wiki | ZLib | BatBrain | CLI Links | Drag-n-Drop Inventories | CanAdv | Script Registry | Map Manager
    If you appreciate my work, help me become BAT KING OF THE WORLD! Thanks to all donators!

  5. #1255
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3

    Default

    I create a new .ash file and enter one line:
    import <zlib.ash>

    Now every time I run this script I get a stack overflow error. Specifically:

    Stack overflow during ASH script: (zlib.ash, line 54)

    I've made sure the script was up to date (checked it out and updated it using Mafia's script management interface). Please help me identify what it is I'm doing wrong.

  6. #1256
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Texas
    Posts
    410

    Default

    Is your mafia up to date to the most current build?

  7. #1257
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3

    Default

    Yes. r18821 as of this posting.

  8. #1258
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3

    Default

    Ok, I guess I just needed to update zlib, just not sure how I did it. I ran my script: Stack Overflow. Ran it again, no changes: same. Ran it a third time, no changes: it updated zlib. Now the script seems to run fine. Sorry to bother everyone.

  9. #1259
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564

    Default

    I got a "Bad monster value: "the clownlord beelzebozo" (zlib.ash, line 708)" today, I assume because Veracity fixed the names in mafia's data files. I can fix it for myself easily enough, but I assume it is something that it'd be good to put in order in the script proper too

  10. #1260
    Developer Veracity's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Unseelie Court
    Posts
    11,417

    Default

    Well... it's because I changed monster names to be case sensitive in ASH. Just like items, effects, etc.
    However, unlike those latter ones, there's no code, yet, to be case-tolerant and give "friendly warnings" rather than errors.
    I'll do that, eventually.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-25-2013, 07:48 PM
  2. StDoodle's Libray - Another function library
    By StDoodle in forum Scripting Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-29-2013, 10:04 PM
  3. ROFL -- Ridiculously Overelaborate Function Library
    By Catch-22 in forum Informational Scripts
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2012, 07:28 AM
  4. is there a way to see what a function within zlib returns?
    By maximillian the red in forum Community Support
    Replies: 6
    Last Post: 10-03-2011, 07:33 PM
  5. Adventure Function Library
    By muffins in forum Scripting Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-06-2006, 12:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •