Page 193 of 194 FirstFirst ... 93 143 183 191 192 193 194 LastLast
Results 1,921 to 1,930 of 1939

Thread: Winterbay's Helpful Automatic Monsterbasher (WHAM)

  1. #1921
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    498

    Default

    I have both lightning bolt AND healing salve in my blacklist.

    Yet WHAM consistently uses them.

    What am I doing wrong?

    EDIT: Found the flaw in Lightning Bolt. Apparently, it automatically adds the Heavy Rains version instead of the Deck version. I had to muck about with skill numbers.
    Last edited by Lxndr; 11-04-2016 at 10:25 PM.

  2. #1922
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    124

    Default

    I just got this interesting error:

    Code:
    [19089] Crimbo's Hat
    Encounter: angry viking warriors
    Strategy: C:\...\KolMafia\ccs\default.ccs [default]
    Round 0: ililili wins initiative!
    Round 1: ililili executes a macro!
    Round 1: ililili tries to steal an item!
    You acquire an item: negative lump
    You gain 30 Meat.
    Round 2: angry viking warriors takes 101 damage.
    Round 2: You lose 105 hit points
    WHAM: Running SmartStasis
    Round 2: ililili executes a macro!
    IOException during data post (fight.php?action=macro&macrotext=scrollwhendone%3B+sub+batround%3B++if+pastround+24%3B+abort+%22Stopping+fight+because+it+has+gone+on+for+too+long+%28set+WHAM_maxround+to+a+higher+value+if+you+think+this+was+in+error%29%22%3B+endif%3B+endsub%3B+skill+4034%3B+call+batround%3B+skill+7273%3B+call+batround%3B+).
    WHAM: Starting evaluation and performing of attack
    WHAM: Enqueuing a stun to help with the battle
    WHAM: We are going to 2-shot with Rain-Doh blue balls and Saucegeyser.
    Round 2: ililili executes a macro!
    IOException during data post (fight.php?action=macro&macrotext=scrollwhendone%3B+sub+batround%3B++if+pastround+24%3B+abort+%22Stopping+fight+because+it+has+gone+on+for+too+long+%28set+WHAM_maxround+to+a+higher+value+if+you+think+this+was+in+error%29%22%3B+endif%3B+endsub%3B+use+5560%3B+call+batround%3B+skill+4012%3B+call+batround%3B+).
    Round 2: ililili executes a macro!
    IOException during data post (fight.php?action=macro&macrotext=abort+%22WHAM%3A+Critical+error%3A+An+empty+macro+was+generated.+Please+report+this+in+the+WHAM+thread+of+kolmafia.us.%22).
    WHAM: Critical error: An empty macro was generated. Please report this in the WHAM thread of kolmafia.us.
    You're on your own, partner.
    Click here to continue in the relay browser.
    using r17632

  3. #1923
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Texas
    Posts
    372

    Default

    That appears to be an issue where mafia could no talk to KOL. Maybe a temporary internet hickup?

  4. #1924
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    124

    Default

    That may well be it. I've been having micro-interruptions to my internet connection. Thank you.

  5. #1925
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    Default

    Bug: WHAM does nothing in the Protector Spectre fight, when called through automation. When called via the relay browser, it then works.

    Looks like this is a bug in WHAM. See http://kolmafia.us/showthread.php?21...609#post143609

  6. #1926
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    127

    Default

    Bug: WHAM does nothing in the Protector Spectre fight, when called through automation. When called via the relay browser, it then works.

    Looks like this is a bug in WHAM. See http://kolmafia.us/showthread.php?21...609#post143609
    Originally Posted by LeaChim View Post
    Does it work if you use a mafia build before or at r18096?

  7. #1927
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    D.C. suburbs of Virginia, USA
    Posts
    3,761

    Default

    Bug: WHAM does nothing in the Protector Spectre fight, when called through automation. When called via the relay browser, it then works.

    Looks like this is a bug in WHAM. See http://kolmafia.us/showthread.php?21...609#post143609
    Originally Posted by LeaChim View Post
    Any chance this is the issue I've reported where SmartStasis finishes or gives up and then WHAM doesn't know what to do? In my case I am comfortable pointing a finger away from WHAM because it happens with SimpleSmack as well.

    To be clear, the issue with the protector spectre is that it stops automation and leaves you on your own as opposed to not even starting the encounter, correct?
    You just vehemently agreed with me
    Originally Posted by Veracity View Post
    I agree with frono.
    Originally Posted by Veracity View Post
    There are 69 players more powerful than you.
    Originally Posted by Statistics Leaderboards

  8. #1928
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    Default

    Does it work if you use a mafia build before or at r18096?
    Originally Posted by cheesecookie View Post
    I'll check when I hit it next ascension.

    Any chance this is the issue I've reported where SmartStasis finishes or gives up and then WHAM doesn't know what to do? In my case I am comfortable pointing a finger away from WHAM because it happens with SimpleSmack as well.

    To be clear, the issue with the protector spectre is that it stops automation and leaves you on your own as opposed to not even starting the encounter, correct?
    Originally Posted by fronobulax View Post
    It goes through the choice adventure, but then does nothing in combat, and leaves no output from WHAM in the console. (I normally see, for example
    Code:
    WHAM: Running SmartStasis
    )

    As I was posting in the other thread, the debug output is
    Code:
    Encounter: Protector Spectre
    Round 0: LeaChim wins initiative!
    Starting consult script: WHAM.ash
    Finished consult script: WHAM.ash
    Starting consult script: WHAM.ash
    Finished consult script: WHAM.ash
    You're on your own, partner.

  9. #1929
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    Default

    Tried with r18129 today, same output
    Downgraded to 18096, same output. Also the same back at r18076. (Any earlier, and SmartStatis complains about mafia version etc, and I don't have the time right now to go downgrading all the scripts as well)

  10. #1930
    Senior Member Theraze's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8,731

    Default

    Protector Spectre is an autostop adventure which makes it not start automatically. Just run_combat again and it will automate properly.

Similar Threads

  1. WHAM, Manual and 43 reasons to be confused.
    By fronobulax in forum Community Support
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2014, 02:48 PM
  2. autobasement, wham and coldform etc...
    By fronobulax in forum Community Support
    Replies: 13
    Last Post: 11-07-2012, 08:04 PM
  3. Bug - Fixed Scritp verification error less than helpful unless creating debug log
    By Winterbay in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2012, 10:42 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-06-2011, 11:40 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-27-2011, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •