Page 141 of 198 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 191 ... LastLast
Results 1,401 to 1,410 of 1974

Thread: Character Info Toolbox

  1. #1401
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,657

    Default

    I know that OS dislikes anything which directly modifies a file in the Programs directory.
    Originally Posted by Bale View Post
    That's "program files", and it would likely be on C:, not on F:.

    I am not surprised that KoLmafia\svn is not a working directory - this is a directory that should *contain* working directories.
    For example, KoLmafia\svn\mafiachit should be a working directory.
    Wht's surprising is that something is trying to do SVN operations on it. Perhaps something presents itself as "I am a script installed without a name"?

  2. #1402
    Senior Member Theraze's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8,659

    Default

    Is your portable drive currently on the F drive, or some other drive letter currently? It's possible that the issue lies in mafia always expecting the portable drive to be F, similar to how the notify command always expects each script to be run from the same folder, and will notify again if it's run on a different folder, even if it's just through symbolic links and it's on the same computer.

  3. #1403
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,657

    Default

    Is your portable drive currently on the F drive, or some other drive letter currently?
    Originally Posted by Theraze View Post
    Doesn't hurt to ask, but I don't think that's the problem.
    I expect Fluxxdog's directory layout to have something like this:
    Code:
    F:\Programs\KoLmafia - mafia root
    F:\Programs\KoLmafia\svn - root for svn scripts; this should NOT be a svn working copy, ever
    F:\Programs\KoLmafia\svn\mafiachit - this is svn working copy for CHIT
    F:\Programs\KoLmafia\svn\anotherscript - this is svn working copy for another script
    ...
    and the question is - why is ScriptManager asking for svn url for ...\KoLmafia\svn, when no script should use that as root?

  4. #1404
    Senior Member Fluxxdog's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,501

    Default

    It shouldn't have anything to do with it, but these are the .vbs and .bat files I use to run mafia (and a few other programs):
    KoLmafia.vbs:
    Code:
    Set oShell = CreateObject ("Wscript.Shell") 
    Dim strArgs
    strArgs = "Programs\KoLmafia\KoLmafia.bat"
    oShell.Run strArgs, 0, true
    KoLmafia.bat:
    Code:
    @ECHO OFF
    cd %~dp0
    SET APPDATA=%CD%
    ..\..\jdk\bin\javaw.exe -jar KoLmafia.jar
    This allows me to run mafia on any Windows 7 or 8 system without having to be constantly conscious of what drive letter. It automatically finds and assigns the appropriate directory structure, keeping it relative to where the .jar itself is located. I scanned my settings and none of them contained any drive reference.

    For reference, I also have Eclipse, Notepad++, and Minecraft running off it as well.

    I'm almost willing to write it off as a glitch caused by an SVN miscommunication. I just wanted to see if my thinking was right though. I was thinking something was causing it to access the SVN root rather than the appropriate directory.

  5. #1405
    Minion Bale's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    13,225

    Default

    I just updated ChIT to display Hooch if it is relevant.

  6. #1406

    Default

    Don't see the hooch

  7. #1407
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,657

    Default

    Don't see the hooch
    Originally Posted by Captain Kirk View Post
    You also have to update mafia, iiuic.

  8. #1408
    Member T_E's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Here
    Posts
    91

    Default

    I updated mafia and ChIT and I am not seeing a hooch counter.

  9. #1409

    Default

    You also have to update mafia, iiuic.
    Originally Posted by xKiv View Post
    I am using r14256

  10. #1410
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,657

    Default

    Do you have nonzero maximum hooch?
    Do you have normal or compact charpane?

Similar Threads

  1. Bug - Fixed Bad Spoiler Info
    By Bale in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2014, 08:39 AM
  2. Daily Info
    By icon315 in forum Relay Override Scripts
    Replies: 66
    Last Post: 06-19-2013, 01:42 PM
  3. Feature More monster info
    By ckb in forum Bug Reports
    Replies: 19
    Last Post: 05-06-2013, 10:07 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-08-2011, 02:30 PM
  5. MMG toolbox
    By Veracity in forum Scripting Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 08-10-2009, 03:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •