Page 2 of 77 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 ... LastLast
Results 11 to 20 of 765

Thread: Make.meat.fast

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    795

    Default

    (smacks self on forehead) I will add a check to see if the area is safe to adventure. Then you should be able to use it low-level. It already takes mall access in to account.

    ed: done, give it a try!
    Last edited by dj_d; 09-12-2009 at 07:57 PM.
    My scripts: Ascend for automatic ascensions, Farm to make more money than castlefarming, EatDrink for the maximum number of turns each day, LevelUp to gain a level safely, and PullCrap to manage your pulls in ronin.

  2. #12
    Minion asturia's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    199

    Default

    thanks dj_d,
    I will give this script a try.

  3. #13

    Default

    Thanks for the changes. My main is still in Ronin, but I think perhaps I can test it out with my multi tonight after I unlock the giants' castle.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    795

    Default

    FYI It should work perfectly in Ronin too - it will consider autosell prices instead of mall prices, then do whatever's best.
    My scripts: Ascend for automatic ascensions, Farm to make more money than castlefarming, EatDrink for the maximum number of turns each day, LevelUp to gain a level safely, and PullCrap to manage your pulls in ronin.

  5. #15

    Default

    canadv.ash could not be found (farm.ash line 4)

    i have a feeling thats my fault...

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    118

    Default

    canadv.ash could not be found (farm.ash line 4)

    i have a feeling thats my fault...
    Originally Posted by mottsy View Post
    Do you have the canadv.ash script?

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    New York
    Posts
    102


    Scripts: script of eXtreme farming customizable meat/item farming, bountyhunting, and puttyfarming, Automated Puttyfarming puttyfarms for you, find_demons finds your demon names

  8. #18

    Default

    I would run it, but I get this little error that keeps me from running the main script:

    Bad location value: "Nemesis Cave" (canadv.ash, line 213)

    I downloaded the latest version from 9/4 from the front page of that thread and Zlib 5. Not sure what's going on here.

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    795

    Default

    Try updating mafia to the latest build.
    My scripts: Ascend for automatic ascensions, Farm to make more money than castlefarming, EatDrink for the maximum number of turns each day, LevelUp to gain a level safely, and PullCrap to manage your pulls in ronin.

  10. #20

    Default

    Found one issue with it already, it tried to adventure in the farm but already had exhausted it's turns there so I had to restart the script. A bit annoying since it takes quite some time to rerun it.

    You can follow me on twitter @fewyn

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 06-20-2013, 06:44 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-08-2013, 08:37 AM
  3. Mafia Scripts Too Fast?
    By Sputnik1 in forum Community Support
    Replies: 14
    Last Post: 02-15-2013, 02:57 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-21-2012, 12:03 AM
  5. Is there a fast way to delete every entry in a map?
    By dj_d in forum Scripting Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2009, 07:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •