Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 70

Thread: Not a bug - not a script problem - sourceforge issues

  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    968

    Default

    Ditto.

  2. #32

    Default

    Update in the SourceForge ticket:
    We have reverted a rate limit configuration change. I believe this should resolve the issue. Can someone confirm if it is working without issue now?
    So they did implement a rate limit change which is almost certainly the source of our issue.

    I just tried a SVN Update in mafia, and it worked without issue.

  3. #33
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    4,093

    Default

    Just worked for me.

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    222

    Default

    Works here too. Thanks for opening that ticket.

  5. #35

    Default

    Hrm

    Code:
           Connection has been shutdown: javax.net.ssl.SSLException:      java.net.SocketException: Connection reset
    svn: E175002: OPTIONS      request failed on '/p/bale/relay/code/campground'
    Oh hey now I'm getting a new one.

  6. #36
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default

    I'm having the same issues as the start of the thread as of 2 minutes ago. And I can't access SourceForge to add a me too to the ticket now...

  7. #37
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    4,093

    Default

    Just failed for me. I'll see if I can tweak the ticket.

  8. #38

    Default

    Just failed for me. I'll see if I can tweak the ticket.
    Originally Posted by fronobulax View Post
    Yeah, it was working for me for a while earlier, but now it's failing again. I'll poke the ticket too once I can get on their site again.

  9. #39
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    4,093

    Default

    Yeah, it was working for me for a while earlier, but now it's failing again. I'll poke the ticket too once I can get on their site again.
    Originally Posted by clubmasterflex View Post
    I keep Windscribe VPN on my system "just because". It can be installed in Firefox so that all the browser's traffic goes through the VPN. When I fail to connect to SoureForge, turning on the VPN will let me connect almost immediately which is how I made my report almost immediately after the failures returned.
    You just vehemently agreed with me
    Originally Posted by Veracity View Post
    I agree with frono.
    Originally Posted by Veracity View Post

  10. #40

    Default

    Seems they may have "fixed" it again... still a bit slow to update but at least it updates now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •