Results 1 to 10 of 10

Thread: New Server

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default New Server

    If you're seeing this you're viewing kolmafia.us on the new server I moved the site to.

    You can follow me on twitter @fewyn

  2. #2
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    3,990

    Default

    If you're seeing this you're viewing kolmafia.us on the new server I moved the site to.
    Originally Posted by fewyn View Post
    I'm seeing it. Thank you for hosting.
    You just vehemently agreed with me
    Originally Posted by Veracity View Post
    I agree with frono.
    Originally Posted by Veracity View Post

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,780

    Default

    Didn't the old server have working https? The new one doesn't seem to.

  4. #4

    Default

    That's going to be a work in progress. I'm hoping to have SSL set back up soon.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,780

    Default

    That's going to be a work in progress. I'm hoping to have SSL set back up soon.
    Originally Posted by fewyn View Post
    Any progress on this? It's been almost a month, and https is still not even enabled (the server isn't listening on the port), as far as my browser can tell.

  6. #6

    Default

    Any progress on this? It's been almost a month, and https is still not even enabled (the server isn't listening on the port), as far as my browser can tell.
    Originally Posted by xKiv View Post
    I've been in the process of moving to a new apartment and haven't had a chance to hook up my desktop yet (mainly as I don't currently have a desk). I should be able to get to it this week or weekend though if everything goes to my plans.

    You can follow me on twitter @fewyn

  7. #7
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    3,990

    Default

    Issues that might be related to the new server.

    Price data file is corrupt and bad data prevents mafia from updating.
    Various svn related commands fail.

    I made a jar file locally and downloaded the one from ci.kolmafia.us and they are different sizes. I'm trying to make sense of that.

  8. #8

    Default

    All 3 of these should now be fixed. Java 9 is the default for some reason now so I switched it back to 8 and I forgot to set the price data file to be writable. Let me know of any of other issues.

  9. #9

    Default

    The forward from
    http://builds.kolmafia.us/job/Kolmafia/
    is malfunctioning and leads to
    http://ci.kolmafia.usjob/Kolmafia/
    (missing the crucial /)

  10. #10

    Default

    The forward from
    http://builds.kolmafia.us/job/Kolmafia/
    is malfunctioning and leads to
    http://ci.kolmafia.usjob/Kolmafia/
    (missing the crucial /)
    Originally Posted by Croft View Post
    Should be fixed, I missed a / in the Apache config.

    You can follow me on twitter @fewyn

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •