Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 69

Thread: Rollover Management

  1. #11
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    363

    Default

    Thank you for fixing those issues.
    Oh, according to the timestamp you said you fixed it 2 days ago. But I just go prompted to fight the chateau monster again even though I don't have access to it, has the SVN been updated with the fixed version?
    I just ran a forced SVN check (showing the script is at r15), and then tested my MP and it still burns my MP below 50% remaining too.
    Originally Posted by taltamir View Post
    Heh, I clicked the wrong button. It's at revision 16 now, the update has been updated.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    287

    Default

    Heh, I clicked the wrong button. It's at revision 16 now, the update has been updated.
    Originally Posted by Pazleysox View Post
    cool, it updated.
    what is this new "Ezandora-Briefcase-branches-Release" dependency it installed? It's description, author, and category in the script management window are all blank.

  3. #13
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    363

    Default

    Its for the "KGB". Kremlins Greatest Briefcase.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    287

    Default

    latest version is again wasting all my MP. which is quite detrimental very early in a run when it is expensive to restore it.

  5. #15
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    363

    Default

    latest version is again wasting all my MP. which is quite detrimental very early in a run when it is expensive to restore it.
    Originally Posted by taltamir View Post
    Edit line 26:
    PHP Code:
        if(get_property("ps_manaburn") == "");    {set_property ("ps_manaburn""true");    }                // set this to false if you don't want to burn your free MP restorers - TRUE SETTING WILL NOT USE MEAT! 
    and change true to false. That should stop the script from burning your MP, and will allow you to do it manually.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    287

    Default

    Edit line 26:
    PHP Code:
        if(get_property("ps_manaburn") == "");    {set_property ("ps_manaburn""true");    }                // set this to false if you don't want to burn your free MP restorers - TRUE SETTING WILL NOT USE MEAT! 
    and change true to false. That should stop the script from burning your MP, and will allow you to do it manually.
    Originally Posted by Pazleysox View Post
    just to clarify, that line will stop all MP spending? because it says burn free MP restorers. Ideally it would use those up. but last time it just repeatedly cast that 1 MP buff until I was at 0/65 MP while stating it expect me to gain 25 MP overnight.

  7. #17
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    363

    Default

    just to clarify, that line will stop all MP spending? because it says burn free MP restorers. Ideally it would use those up. but last time it just repeatedly cast that 1 MP buff until I was at 0/65 MP while stating it expect me to gain 25 MP overnight.
    Originally Posted by taltamir View Post
    That is correct. It will set that part of the script to stop using MP to restore buffs.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    287

    Default

    That is correct. It will set that part of the script to stop using MP to restore buffs.
    Originally Posted by Pazleysox View Post
    alright, thank you. I have done so.

    Also, I noticed latest build of mafia is giving me these warnings for rollover management script:
    Code:
    Changing "Miniature Sword & Martini Guy" to "Miniature Sword & Martini Guy" would get rid of this message. (Rollover Management.ash, line 44)
    WARNING: Unreachable code (Rollover Management.ash, line 355)

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    287

    Default

    On I boris run I get
    "You can still use your Fax Machine"

    However, Avatar runs can't use the fax machine.
    http://kol.coldfront.net/thekolwiki/.../A_Fax_Machine



    Boris didn't trust technology. You don't trust it either.


    Jarlsberg was more into magic than technology.


    Have you ever seen a cool person use a fax machine? I didn't think so.

  10. #20
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    363

    Default

    On I boris run I get
    "You can still use your Fax Machine"

    However, Avatar runs can't use the fax machine.
    http://kol.coldfront.net/thekolwiki/.../A_Fax_Machine
    Originally Posted by taltamir View Post
    I'll look into this, and send an update soon. Thank you.

    I've updated the script. Check the first post.
    Last edited by Pazleysox; 03-30-2018 at 01:06 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •