Results 1 to 10 of 10

Thread: builds.kolmafia.us isn't operating as expected

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    970

    Default builds.kolmafia.us isn't operating as expected

    Hello,

    Something isn't right with http://builds.kolmafia.us/job/Kolmafia/.

    The last build was more than three days ago with r18114 and the link to recent changes on that page used to reflect the current build but has now rolled back and stopped displaying any changes more recent than r18107.

    Just thought I should report it.

    Thank you.

  2. #2

    Default

    Don't know what's going on there, but I personally compiled 18116 and can compile newer if needed.

  3. #3

    Default

    It's fixed. Seems a Jenkins update wiped out the source for the project which was super weird.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,807

    Default

    Seems like not everything was restored. We seem to have a reappearance of the "download dies after some time" [1] problem. Except this time I don't see an error page with exception embedded at the end of the first try ...

    [1] specifically, after 88 seconds at 100Kb/s, 98 seconds at 90Kb/s, I did not try more.

    ETA: also, wget managed to assemble an uncorrupted file this time from two tries. But not everything knows how to continue an unfinished download.
    Last edited by xKiv; 07-07-2017 at 01:41 AM.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    970

    Default

    I saw the same behavior over this past weekend but I attributed it to a wonky ISP.

  6. #6

    Default

    I'll pull up what I did last time to fix it and take a look now.

  7. #7

    Default

    For future reference for myself (in case it ever gets overwritten again) I've added --httpKeepAliveTimeout=600000 to the services file for the command to start Jenkins.

    Let me know if this does not resolve the issue.

  8. #8

    Default

    Bumping this since someone reported a download getting cut off again.

  9. #9
    Developer fronobulax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    4,127

    Default

    Worked for me :-)

    Any chance this is related to the switch new server?
    You just vehemently agreed with me
    Originally Posted by Veracity View Post
    I agree with frono.
    Originally Posted by Veracity View Post

  10. #10

    Default

    Thanks for reminding me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •