Results 1 to 9 of 9

Thread: Spacegate

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    155

    Default Spacegate

    What does it do?

    Spacegate will dial and run your daily spacegate turns, earning research. Uses twenty adventures/day.

    How do I use it?

    Install it by running this command in KoLmafia's graphical CLI:

    Code:
    svn checkout https://github.com/Ezandora/Spacegate/branches/Release/
    Once it's installed, run "Spacegate" from the scripts menu. It'll run through all twenty turns.

    To update the script itself (or any script), run this command in the graphical CLI:

    Code:
    svn update
    Spacegate will require a recent daily build of mafia.

    Github: https://github.com/Ezandora/Spacegate/
    Contact me in-game: Ezandora (#1557284)
    Last edited by Ezandora; 04-08-2017 at 09:00 PM.

  2. #2
    Senior Member VladYvhuce's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Kansas
    Posts
    215

    Default

    Good timing. I just got one today.

    Edit: Woo-hoo!
    Earned 306 research and 1 alien gemstone.
    Last edited by VladYvhuce; 04-07-2017 at 03:45 AM.

  3. #3

    Default

    Planets got scrambled today. Hotstuff's forum post

    Per This Forum Post:

    Here is planet ZZZZZZZ post "power failure":
    Post update:

    Current planet: Planet Name: Iota Bubblicius XI
    Coordinates: ZZZZZZZ
    Environmental Hazards:
    irradiated
    magnetic storms
    high winds
    frigid zones
    nasty gasses
    lewd rock formations
    Plant Life: primitive
    Animal Life: primitive (hostile)
    Intelligent Life: none detected
    DANGER: Spant chemical signature detected
    DANGER: Murderbot frequencies detected
    ALERT: ANCIENT RUINS DETECTED

  4. #4

    Default

    Would it be difficult to have this script parse a command with the desired planet? So I could do "call spacegate ladyboy" and go where I want?

  5. #5
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    214

    Default

    Would it be difficult to have this script parse a command with the desired planet? So I could do "call spacegate ladyboy" and go where I want?
    Originally Posted by syrinxlui View Post
    You can always change it manually.

    Code:
    //Always use this planet.
    string __setting_planet_override = "";
    is near the top of the script. Changing the value between "" will make the script always goto that planet. You can always make multiple copies of the script, and name it the planet you want to visit for ease of recalling.

  6. #6
    Senior Member VladYvhuce's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Kansas
    Posts
    215

    Default

    You can always make multiple copies of the script, and name it the planet you want to visit for ease of recalling.
    Originally Posted by Pazleysox View Post
    This works well if you want to consistently visit a few planets, in order to farm the stuff there. If you want to keep exploring other planets, your current options are to edit the script every time you use it, or just visit the spacegete terminal manually.
    In KOL: VladYvhuce (#1798867)

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    123

    Default

    Being able to request a particular planet and return information about the experience in line with the spacegate spading doc here https://docs.google.com/spreadsheets...GME294zU3afdD8 would make a huge difference.

  8. #8

    Default

    I assumed from the beginning that this script was meant to go after a planet with no combats. People that want a script that can arbitrarily run into combats might want a different script (that doesn't currently exist, at least not publicly on this forum).

  9. #9

    Default

    The script aborted when I tried to run it today:
    You can't equip a geological sample kit in your off-hand while wielding a 2-handed weapon.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •