Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 54

Thread: Witchess Puzzle Solver

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    23

    Default

    Thanks. Works wonderfully now.

  2. #42
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    260

    Default

    I know I'm late in posting this, but has anyone seen this: "No match attempted or previous match failed (witchess_solver.ash, line 104)" I get it when I try and run the script. If I have opened witchess manually, I don't get this, and the script runs fine...

  3. #43

    Default

    I know I'm late in posting this, but has anyone seen this: "No match attempted or previous match failed (witchess_solver.ash, line 104)" I get it when I try and run the script. If I have opened witchess manually, I don't get this, and the script runs fine...
    Originally Posted by Pazleysox View Post

    I just got this message too. I have the most recent build of Mafia, as well.

  4. #44

    Default

    I get this as well in the exact same situations. Why it wouldn't detect that Witchess isn't active and try to go there BEFORE attempting a solution... is beyond me.

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    498

    Default

    This was written before the https-change. Maybe something changed that affected that?

  6. #46
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    260

    Default

    Here's what I did to combat the issue. There's probably a better way to do it, but I couldn't think of one.

    Code:
    void main()
    {
    	visit_url("campground.php");
    	visit_url("campground.php?action=witchess");
    	visit_url("choice.php?whichchoice=1181&option=2&pwd");  
    	visit_url("choice.php?whichchoice=1181&option=1&pwd"); 
    	visit_url("campground.php?action=witchess"); 
    
    	cli_execute("call witchess_solver.ash");
    }
    Last edited by Pazleysox; 11-09-2016 at 06:42 PM. Reason: /code vs code

  7. #47

    Default

    I am still getting the same error above on line 104 when used in conjunction with the new Rollover Management script here:

    http://kolmafia.us/showthread.php?22...itchess_solver

    I tried the code above in various spots, but it didn't solve anything on my end. Any help would be appreciated. Thanks!
    Last edited by Uli; 09-06-2017 at 08:13 PM.

  8. #48
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    260

    Default

    I am still getting the same error above on line 104 when used in conjunction with the new Rollover Management script here:

    http://kolmafia.us/showthread.php?22...itchess_solver

    I tried the code above in various spots, but it didn't solve anything on my end. Any help would be appreciated. Thanks!
    Originally Posted by Uli View Post
    Try looking at your witchess set in your campground, and leave, then try to run this again.

  9. #49

    Default

    Try looking at your witchess set in your campground, and leave, then try to run this again.
    Originally Posted by Pazleysox View Post
    No change. Still get that error about line 104.

  10. #50
    Senior Member Pazleysox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    260

    Default

    No change. Still get that error about line 104.
    Originally Posted by Uli View Post
    Can you post the actual error? Is line 104 part of the witchess script?
    Last edited by Pazleysox; 09-07-2017 at 12:24 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •